اداری و مالی
1401/9/22 سه‌شنبه
مراسم تکریم و معارفه مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه پیام نور استان زنجان برگزار شد.

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  دوشنبه ۲۱ آذرماه مراسم تکریم آقای امیرامیری مدیر پیشین و معارفه آقای ایرج اسدی برجسته، مدیر جدید امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاون آموزشی و پژوهشی و مدیران ستادی برگزار شد.

سرکار خانم دکتر کرمی ریاست محترم دانشگاه با بیان اقدامات و فعالیتهای موثر آقای امیری درمدیریت امور اداری  از تلاشهای ایشان قدردانی و ابراز امیدواری کردند آقای اسدی با ادامه فعالیتهای انجام شده منشاء خدمات خیر باشند.

معاون پژوهشی دانشگاه آقای دکتر  رحمتان نیزضمن تشکر و قدردانی از زحمات آقای امیری در مدیریت بخش اداری دانشگاه، برای آقای اسدی در سمت جدید آرزوی موفقیت نمودند.

در پایان مراسم سرکار خانم دکتر کرمی با اهدای حکم جدید  ضمن سپاس از زحمات آقای امیری ابراز امیدواری کرد با حضور آقای اسدی، دانشگاه بتواند از تجربیات ایشان استفاده کرده و منشا تحولات بیشتری قرار گیرد.